luni, 12 iulie 2010



Suntem în luna iulie şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi al unor oameni cu suflet am reuşit să ajungem cu Micuţa Laura în Viena. Deşi nu se strânsese decât o mică parte din bani am hotărât să mergem acolo cu gândul că vom putea da banii în timp. Dar mai ales ca obtinusem acordul si sprijinul CNAS.

Acolo nişte medici minunaţi ne-au primit cu multa căldură. După cum fusese programată pe data de 29.06.2010 i s-a făcut cateterismul, o analiză destul de complicată- doctorii i-au bagat o cameră de luat vederi pe venă până la inimă pentru a vedea exact care sunt diagnosticele. Pe 1 iulie urma să fie operată, însă după cateterism doctorii mi-au spus că fetiţa are APLAZIE PULMONARĂ (diagnostic care în România nu fusese descoperit)şi că au nevoie de 4 zile ca să se decidă ce e cel mai bine de făcut.

Au fost 4 zile în care m-am rugat mereu ca Domnul să-i inspire pe doctori să facă ce este cel mai bine pentru Micuţă. După 4 zile, doctorii au spus că intervenţia chirurgicală la momentul respectiv ar fi fatală deoarece lipsa acelei artere complică extrem de mult. Operaţia putea fi făcută cu succes în primele 2 luni de viaţă, dar... :(

Doctora Laurei din Viena, Ina Michel- Behnke, o persoană deosebită, ne-a spus să nu ne pierdem speranţa, deoarece este o minune că la aşa diagnostice fetiţa trăieşte şi să ne rugăm la Dumnezeu ca după un an când va trebui să ne ducem iar în Viena, să găsească o rezolvare. Va fi un an foarte lung, stăm tot timpul cu sufletul la gură şi cu speranţa că fetiţa va rezista până atunci. O durere imensă este să ştii că nu poţi face nimic să-l salvezi pe cel pe care-l iubeşti. Este foarte greu dar trebuie să avem încredere în Dumnezeu că El face minuni!!!
Mulţumim din toată inima tuturor care ne-au ajutat şi sperăm că ne veţi fi alături în continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu