marți, 12 aprilie 2011

Se apropie luna iunie ...

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Încep prin a vă mulţumi din suflet pentru tot sprijinul pe care-l primim din partea dumneavoastră. Mă bucur mult că nu aţi uitat că se apropie o perioadă foarte grea.
Micuţa noastră este din ce în ce mai minunată !!! A trecut aproape un an de la cumplita veste şi mulţumită lui Dumnezeu este în viaţă.
A crescut, vrea să se joace tot timpul, încearcă să meargă... însă respiră din ce în ce mai greu. Stă ce stă şi ne spune: ade paaaa!!! ade paaa! Acum ne este cel mai greu. Cum îi poţi explica unui copil atât de mic că el nu are voie afară sau că nu are voie să se joace ??? Singura ei plimbare este dintr-o cameră în cealaltă şi asta pentru că răceşte imediat. Medicii ne-au spus să o ţinem în casă dacă nu vrem să mai stea prin spitale.
Se apropie luna iunie... Nici nu ştim dacă să ne bucurăm sau nu. Ne este foarte frică. Ştim cât de entuziasmaţi am plecat anul trecut şi cum ne-am întors :( Mi-e teamă de ceea ce se va întâmpla însă ne rugăm ca orice va fi să fie spre binele Laurei. Să le dea medicilor înţelepciunea de a decide ce e cel mai bine pentru ea.
50 000 de euro nu sunt mulţi pentru a salva o viaţă. Însă este ENORM atunci când nu îi ai. Ne zbatem să obţinem şi sprijinul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Anul trecut deplasarea, spitalizarea ( 1 000 euro/ zi) şi o parte din analizele au fost posibile în mare parte datorită oamenilor cu suflet care deşi nu o cunosc pe Micuţa noastră au donat bani pentru a o salva. Ca sunt 2 lei sau ca sunt 20 de lei înseamna foarte mult pentru noi.

Sprijinul dumneavoastră ne ajută să mergem mai departe.
Pentru că pe diferite situri unde este publicat cazul Micuţei ne-aţi întrebat dacă mai sunt valabile conturile, am decis să le postez aici.
MII DE MULŢUMIRI şi Domnul să ne ajute să reuşim !

cont BCR lei (David Oana Rebeca): RO 39 RNCB 031 808 265 168 0001

Cont BCR euro (David Oana Rebeca) RO 04 RNCB 005 908 265 168 0001

SWIFT: RNCB RO BU

BCR SUCURSALA TITULESC BRASOV, Bulevardul Eroilor 19A BRAŞOV, ROMÂNIA






PENTRU CEI CARE NU AU VAZUT CAZUL:

http://www.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/lupta-pentru-laura-sa-o-ajutam-sa-i-bata-inima-mai-departe-547037.html

http://www.acasatv.ro/emisiuni/o-fetita-de-numai-9-luni-risca-sa-moara-pentru-ca-in-romania-nu-exista-bani-pentru-operatia-salvatoare.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu